Je privacy gewaarborgd!

AAEAAQAAAAAAAAVpAAAAJDMxNzE5YTliLWFjYTMtNGVmOC1hZTIwLWIxODliY2MyMDIwZAKoopplein.nl zorgt ervoor dat je privacy is gewaarborgd. Ons bedrijf is aangesloten bij Privacy Waarborg. Deze organisatie controleert of de aangesloten bedrijven de privacywetgeving naleven en zich houden aan de aanvullende gedragsregels en borging van informatiebeveiliging.Dit kwaliteitslabel is een initiatief van branchevereniging DDMA, o.a. bekend van de NEE/NEE en NEE/JA-stickers. Voor jou als consument betekent dit dat je zeker weet dat Koopplein.nl correct met je persoonsgegevens omgaat.

10 jaar Koopplein.nl in vogelvlucht
Deze maand is het 10 jaar geleden dat wij onze eerste lokale digitale marktplaats startten op Texel. Inmiddels heeft Koopplein.nl online vestigingen in meer dan 100 gemeenten! in 2014 werden we uitgeroepen tot beste online marktplaats van Nederland en deze zomer was onze website te vinden in de Top 100 van Alexa.com. Volop hoogtepunten dus. Maar geen reden om achterover te leunen, want natuurlijk blijven we Koopplein.nl verder doorontwikkelen!

Henk Meijer

Andere artikelen:

Over Koopplein.nl

Koopplein.nl is gevestigd op Texel. Wij zijn een van de snelst groeiende organisaties in Nederland. Koopplein.nl is een online handelsplaats, lokaal, veilig, duurzaam en GRATIS. Ook je eigen bedrijf starten? Neem contact met ons op, we leggen de formule graag goed aan je uit.
Afbeelding | Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s