Win tickets voor het levenslied Gala!

Superaanbieding voor een korte vakantiebreak naar Texel en korting op winters leesplezier. Denk jij erover om je eigen bedrijf te starten? Lees de ervaringen van Marnix Imbos. Hij stapte in als licentienemer bij Koopplein.nl.

Laat je verwennen in De Smulpot op Texelsmulpot
Speciaal voor gebruikers van Koopplein.nl heeft Boutiquehotel De Smulpot op Texel een super arrangement samengesteld. Je wordt volledig in de watten gelegd in dit stijlvolle hotel in hartje Den Burg. Lekker ontbijtje, flesje wijn op de kamer, lunch, koffie, bittergarnituur en nog veel meer aantrekkelijke voordeeltjes. De Smuldeal kan worden geboekt voor maximaal 3 nachten. Lees meer >

Laat ons je Valentijn verrassen!
14 februari is Valentijnsdag. Doe mee aan onze actie en win twee kaartjes voor het Levenslied Gala in Ahoy, beschikbaar gesteld door onze partner Ticketpoint. Op 15 maart staat het sportpaleis volledig in het teken van Nederlandstalige muziek. Met meer dan 30 artiesten, bekende meezingers en een geweldige entourage. En jij kunt erbij zijn! Plaats een gratis advertentie (rubriek Valentijn, onder Mededelingen & Oproepen) voor jouw Valentijn en maak kans op twee tickets! Er zijn maar liefst 100 x 2 kaarten beschikbaar! Lees meer >

succesfactorEigen bedrijf met Koopplein.nl
Per 1 januari 2015 maakte Marnix Imbos zijn droom waar: hij stapte in bij Koopplein.nl om de handelsplaats in zijn woonplaats Hoogeveen te gaan beheren. “Via een andere licentienemer kwam ik in contact met Koopplein. Ik was direct enthousiast over de formule. De lokale handel spreekt mij erg aan: je biedt een compleet aanbod van nieuwe en gebruikte artikelen. Het adverteren is veel effectiever en veiliger. Ik werk vanuit huis en heb veel contact met het lokale MKB. Die kunnen bij ons heel aantrekkelijk adverteren. Met Koopplein kan ik als zelfstandig ondernemer goed mijn brood verdienen. En met de vrijheid om mijn eigen tijd in te delen!” Wil jij ook voor jezelf beginnen? Begin ook je eigen Koopplein! Lees meer >

juttersboekWinters leesplezier met korting!
Lekker winters genieten met een goed boek bij de kachel! Bestel nu met flinke korting het boek ‘Jutters en strandvonders van Texel’, met waargebeurde verhalen over stoere jutters en spectaculaire strandingen op Waddeneiland Texel. Ga naar de webshop van TexelNU en `bestel dit prachtige werk met 15% korting (code TXLNU1515) Lees meer >

tabletTablet voor familie Van der Veen
Vorige maand meldden wij trots dat Koopplein.nl is uitgeroepen tot beste online handelsplatform van Nederland. Nu maken we kans op de overalltitel en de Succesaward 2014. Tot 17 januari kon het publiek zijn stem uitbrengen en in februari wordt de winnaar bekendgemaakt. Onder iedereen die op ons heeft gestemd en ons heeft gemaild of onze Facebookpagina heeft geliked, hebben wij een tablet verloot. Die is gewonnen door de familie Van der Veen uit Medemblik. Zij hebben de prijs inmiddels ontvangen. Van harte gefeliciteerd!

Henk Meijer Google

Over Koopplein.nl

Koopplein.nl is gevestigd op Texel. Wij zijn een van de snelst groeiende organisaties in Nederland. Koopplein.nl is een online handelsplaats, lokaal, veilig, duurzaam en GRATIS. Ook je eigen bedrijf starten? Neem contact met ons op, we leggen de formule graag goed aan je uit.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

3 reacties op Win tickets voor het levenslied Gala!

  1. Leuke acties van @ticketpoint en @smulpot

  2. kooppleinmiddendrenthe zegt:

    Leuke actie voor Valentijn!

  3. Bij koopplein.nl altijd actie. Leuk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s