Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Wij bieden de uitdaging die jij zoekt. Stap nu in!
Ondanks al je inspanningen lukt het niet om die leuke nieuwe job te vinden. De recessie lost langzaam op, maar de banenmarkt zit nog op slot. Steeds vaker speel je met de gedachte om voor jezelf te beginnen. Om als ZZP’er een nieuwe uitdaging aan te gaan. En dan lees je dit: wij zijn op zoek naar mensen zoals jij. Met werkervaring, expertise, mensenkennis en pit. Nu is het moment om te kiezen. Start je eigen bedrijf, word licentienemer bij bij Koopplein.nl. Zelfstandig, maar met de ondersteuning van een professionele organisatie. Je kunt meteen aan de slag!

Start je eigen bedrijf met KooppleinLage investering, hoog rendement
Koopplein.nl zoekt mensen die in hun eigen omgeving een Koopplein willen exploiteren. Zelfstandig, maar met onze ondersteuning. Wij helpen jou om je dromen waar te maken en een eigen bedrijf te starten. Zonder hoge investeringen en langlopende contracten, maar met de mogelijkheid om een goede omzet te realiseren.

Wat is Koopplein.nl
Koopplein.nl beheert een netwerk van lokale marktplaatsen op internet. Iedere gemeente in Nederland heeft een eigen Koopplein waarop de inwoners gratis spullen kunnen ver- en aankopen. Bedrijven kunnen tegen aantrekkelijke tarieven adverteren. Koopplein.nl brengt kopers en verkopers op lokaal niveau bij elkaar. Dat is veilig en vertrouwd.

Ieder lokaal Koopplein wordt geëxploiteerd door een ondernemer uit die woonplaats of regio. Hij of zij kent de lokale markt goed en weet als geen ander waar te kansen liggen.

Vrijheid
Koopplein.nl gelooft in haar licentienemers. Wij geven jou het vertrouwen om je bedrijf te exploiteren op de manier die jij het best vindt. Waar nodig zullen we je ondersteunen met adviezen, cursussen en trainingen. Je werkt vanuit huis en deelt zelf je dag in.

Olievlek
Ons doel om landelijke dekking te krijgen, komt in zicht. Als een olievlek breidt Koopplein.nl zich uit over Nederland. Inmiddels hebben we 265 lokale digitale vestigingen. Onze formule biedt handvatten voor een succesvolle onderneming en ook jij kan daar deel van uitmaken!uitdaging

Geweldige formule
Koopplein.nl is een van de zeldzame formules waarin je relatief weinig hoeft te investeren, maar waarmee je wel een goed rendement kunt halen. Natuurlijk moet je er hard voor werken, maar dat loont; hoe meer jij in jouw Koopplein investeert, des te groter de kans op succes.

Henk Meijer Google

Over Koopplein.nl

Koopplein.nl is gevestigd op Texel. Wij zijn een van de snelst groeiende organisaties in Nederland. Koopplein.nl is een online handelsplaats, lokaal, veilig, duurzaam en GRATIS. Ook je eigen bedrijf starten? Neem contact met ons op, we leggen de formule graag goed aan je uit.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

  1. kooppleinrow zegt:

    Koopplein wordt inderdaad steeds bekender en het is leuk om te doen. Advies: instappen en go for it.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s