Hoe kleine ideeën, veel tijd gaan kosten

Artikel van een Koopplein ondernemer

Koopplein Bommelerwaard

De Braderie

Veelal vertel ik na een Koopplein dag aan geïnteresseerden hoe mijn Koopplein dag eruit ziet. Mijn Koopplein dag is de dag die ik vanaf 1 juni invul met eigen ondernemer zijn. Afspraken met potentiële klanten, boekhouder of bank. Uitleg aan gebruiker, uitreiking van bloemetjes etc. Tot ik een paar maanden geleden het idee opvatte om op de braderie te gaan staan.

De jaarlijkse braderie trekt namelijk duizenden bezoekers uit de Bommelerwaard. Veelal particulier. Mijn doelgroep. Wat ga je doen dan ? Jaren heb ik me namelijk gericht op de zakelijke markt, maar ervaar nu hoe een particulier tegen reclame aankijkt. Wat een ondernemer logisch vind, kan bij een particulier de nodige vragen oproepen.

Ik ga tassen verkopen! Shopping bags! Met het Koopplein logo. En daar begint nu het tijdsverhaal. De tassen waren zo geregeld. Vervolgens leek het me reclametechnisch verstandig een prijs aan deze actie te verbinden. Aangezien ik net bezig…

View original post 185 woorden meer

Over Koopplein.nl

Koopplein.nl is gevestigd op Texel. Wij zijn een van de snelst groeiende organisaties in Nederland. Koopplein.nl is een online handelsplaats, lokaal, veilig, duurzaam en GRATIS. Ook je eigen bedrijf starten? Neem contact met ons op, we leggen de formule graag goed aan je uit.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s