“Bij ons kun je regelmatig mooie prijzen en toegangskaarten winnen!”

“Bij ons kun je regelmatig mooie prijzen en toegangskaarten winnen!”

Als gebruiker van Koopplein.nl ben je vertrouwd met ons concept. Je hebt het gemak al ervaren van lokaal handelen. Gratis adverteren en veilig kopen in je eigen omgeving. Maar wie zijn de mensen achter Koopplein? Wij laten je kennismaken met onze Koopplein-ondernemers. In deze nieuwsbrief Hilde Nijwening van Koopplein Midden-Drenthe.
“Sinds ik kan praten wil ik al iets voor mezelf, maar ik had geen idee wat. In 2008 kwam ik in contact met Koopplein. Een formule waarvoor je geen pand of personeel nodig hebt en zonder hoge kosten snel kan starten. Dat leek me wel wat”, vertelt de 34-jarige Hilde Nijwening. Na gesprekken met de Koopplein-directie en andere licentienemers, startte Hilde op 1 december 2008 met Koopplein Midden-Drenthe, een gebied met zo’n 33.000 inwoners 

hilde

Netwerk
“Ik heb iedereen in mijn omgeving gemobiliseerd om zoveel mogelijk rubrieksadvertenties te plaatsen. Binnen een maand had ik er 1250 en kon ik de boer op naar adverteerders. Daarnaast werk ik veel met persberichten en winacties.” Met opvallende reclame-uitingen aan de belangrijke doorgaande weg tussen Beilen en Westerbork vestigt zij permanent de aandacht op Koopplein.nl.

Goed geland
De lokale marktplaats werd in Midden-Drenthe goed ontvangen. “Je merkt dat de mensen hier elkaar de handel gunnen. Je stimuleert de lokale economie en dat is voor iedereen goed. En het is prettig dat je geen risico loopt op oplichting, want alles is dichtbij huis. Dagelijks controleer ik alle geplaatste advertenties. Als daar wat geks tussenzit, grijp ik meteen in. 

Lokaal
Volgens Hilde is adverteren op Koopplein.nl voor lokale bedrijven heel interessant. “Je bereikt niet alleen je lokale doelgroep, maar doordat ieder Koopplein deel uitmaakt van een landelijk geheel, scoren wij enorm goed in Google. Lokale bedrijven worden op internet landelijk gevonden via Koopplein.nl. Ik heb zelfs klanten die daardoor nu door het hele land leveren. 

Actief
De jonge onderneemster gebruikt haar netwerk goed en is actief op social media. “Ik deel alle acties die wij organiseren. Regelmatig geven we concertkaartjes of andere leuke prijzen weg . Die worden gesponsord door bedrijven in onze regio.” Volgens Hilde biedt Koopplein.nl veel handvatten voor een succesvol bedrijf. “Maar het komt je niet aanwaaien. Je moet voortdurend aan de weg blijven timmeren. Het is leuk om met Koopplein bezig te zijn, want je ziet dat het werkt voor bedrijven. Ik heb een klant in Beilen die niets met internet wilde, maar toch is gaan adverteren op Koopplein. Die heeft nu afnemers door het hele land. Dat is een echte Koopplein-ambassadeur geworden! 

Vrijheid
Hilde is inmiddels zes jaar bezig en naar eigen zeggen nog lang niet klaar. “Er zijn nog zoveel ondernemers waar ik langs kan. Dat is het mooie van deze formule: je kunt zelf je tijd indelen en hoeft geen enorme investeringen te doen. Wel moet je scherp blijven op ontwikkelingen en niet bang zijn om op bedrijven af te stappen. Dan kun je een leuke boterham verdienen.”

Misschien is een eigen Koopplein ook wat voor jou. Bekijk onze korte informatiefilm om te zien hoe het werkt. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met Hilde om zelf haar verhaal te horen.

Henk Meijer Google

Over Koopplein.nl

Koopplein.nl is gevestigd op Texel. Wij zijn een van de snelst groeiende organisaties in Nederland. Koopplein.nl is een online handelsplaats, lokaal, veilig, duurzaam en GRATIS. Ook je eigen bedrijf starten? Neem contact met ons op, we leggen de formule graag goed aan je uit.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op “Bij ons kun je regelmatig mooie prijzen en toegangskaarten winnen!”

  1. Wanneer je met Hilde in gesprek bent voel je de energie er vanaf spatten. Ze is echt een gepassioneerd ondernemer die haar boodschap bij ondernemers goed kan verwoorden. Mooi dat ze daar zoveel succes mee heeft. Succes Hilde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s