Nog veiliger handelen met de personencheck van Koopplein.nl!

Nog veiliger handelen met de personencheck van Koopplein.nl!

In 2013 kreeg 3,3 procent van alle Nederlanders van 15 jaar en ouder te maken met oplichting bij het kopen of verkopen via internet. Hoewel via Koopplein.nl nog geen oplichtingzaken bekend zijn, kun je met onze nieuwe personencheck nog veiliger handelen! Meer daarover in deze nieuwsbrief. En onze WK-actie loopt nog even door!

Afbeelding

Zo’n 450.000 Nederlanders kregen vorig jaar te maken met oplichting via internet. In zo’n 20 procent van de gevallen volgde aangifte bij de politie (bron beveiligingsnieuws.nl). Gelukkig staat bij Koopplein.nl de teller op nul: via onze handelsplaats zijn geen gevallen van oplichting bekend. En dat willen we graag zo houden. Daarom introduceren wij het Koopplein ID-bewijs: een eenvoudige personencheck die je meer informatie geeft over de verkoper.

Hoe werkt het
Iedere adverteerder van Koopplein.nl kan zijn account op onze website koppelen aan zijn social media-accounts en van een profielfoto voorzien. Dat kan eenvoudig via ‘mijn Koopplein’, waar ook de eigen advertenties worden beheerd. Wanneer de potentiële koper klikt op de naam van de adverteerder, krijgt hij een overzicht van de social mediaplatforms waarop deze adverteerder actief is, inclusief persoonlijke profielfoto. Deze extra informatie geeft een beter beeld over de verkoper en kan positief bijdragen aan een snelle en veilige transactie tussen beide partijen.

Primeur
Koopplein.nl is de eerste marktplaats die zo’n extra check invoert. Doordat onze lokale Koopplein-ondernemers dagelijks de advertenties op hun Koopplein checken, is de kans op oplichting al gering, maar natuurlijk doen we er alles aan om die kans verder te verkleinen. Het Koopplein ID-bewijs draagt daar positief aan bij. Neem dus even een paar minuten de tijd om je profielen te koppelen en nog beter te scoren via Koopplein.nl!

WK-actie
Na de spectaculaire overwinning op Mexico gaat Nederland door naar de kwartfinale van het WK! Ook jij kunt blijven scoren via Koopplein.nl want onze WK-actie loopt nog even door. Tijdens het WK mag iedereen, dus ook bedrijven en andere commerciële aanbieders, gratis adverteren in onze WK-rubriek met aankondigingen, goederen of diensten die betrekking hebben op het wereldkampioenschap voetbal. Een mooi inkoppertje!

Afbeelding

 

Over Koopplein.nl

Koopplein.nl is gevestigd op Texel. Wij zijn een van de snelst groeiende organisaties in Nederland. Koopplein.nl is een online handelsplaats, lokaal, veilig, duurzaam en GRATIS. Ook je eigen bedrijf starten? Neem contact met ons op, we leggen de formule graag goed aan je uit.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Nog veiliger handelen met de personencheck van Koopplein.nl!

  1. Ik ben wel blij met deze aanvulling. Daarnaast denk ik dat het voor alle adverteerders interessant is omdat deze toevoeging het handelen persoonlijker maakt. Ergo, men heeft er een gezicht bij!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s