Schaamteloos gluren bij de buren

Schaamteloos gluren bij de buren via Koopplein.nl!

Geen goede voornemens maar wel graag een goed begin van 2014? Lees dan snel meer over de mooie kansen die dit jaar op u wachten! Verder in deze nieuwsbrief ‘gluren bij de buren’.

We groeien door Koopplein.nl heeft een uitstekend jaar achter de rug. Onze landelijke bekendheid steeg fors, de website werd compleet vernieuwd en het aantal gebruikers en advertenties groeide flink. Dat houdt in dat u nog meer leuke koopjes vindt op onze website. Het betekent ook dat uw te koop aangeboden spullen nog beter worden gevonden. Wij zien 2014 met veel vertrouwen tegemoet. Samen maken we er wat moois van.

Namens ons hele Koopplein-team wensen wij u een gezond, gelukkig en handelsrijk 2014! Ook in dit nieuwe jaar kunt u weer op ons rekenen.

Gluren bij de buren
Vindt u wat u zoekt niet op uw eigen Koopplein? Ga gluren bij de buren! Onder iedere (sub)rubriek staan de naamborden van de Kooppleinen die direct grenzen aan het Koopplein in uw gemeente. Met één druk op de knop komt u in de (sub)rubriek van de aangrenzende gemeente terecht en vindt u daar wellicht wel wat u zoekt. Toch nog even verder kijken? Via de knop ‘Heel Nederland’ krijgt u het totale aanbod van alle Kooppleinen.

Pak die kans in 2014!
Wilt u dit jaar de stap zetten om een eigen bedrijf te beginnen? Koopplein.nl biedt u aantrekkelijke mogelijkheden. Word licentienemer van onze organisatie en start een Koopplein in uw eigen gemeente. Geen hoge investeringen of langlopende contracten, maar wel veel vrijheid en goede verdienmogelijkheden. Kortom, u wordt zelfstandig ondernemer zonder grote risico’s en met de ondersteuning van een professionele organisatie. Meer weten? Bekijk onze korte informatiefilm.

Join the club
Harlingen-Franekerdeel, Horst aan de Maas en Den Bosch gaan het nieuwe jaar in met een eigen Koopplein, geëxploiteerd door lokale ondernemers uit deze gemeenten.

Droombaan
Is zelfstandig ondernemen niets voor u? Dan helpt Koopplein.nl u misschien wel aan de baan van uw dromen. Door onze samenwerking met Jobbird.com biedt Koopplein.nl u maar liefst50.000 banen. Via uw eigen lokale Koopplein vindt u de vacatures bij u in de buurt.

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes? Like ons op Facebook.

Over Koopplein.nl

Koopplein.nl is gevestigd op Texel. Wij zijn een van de snelst groeiende organisaties in Nederland. Koopplein.nl is een online handelsplaats, lokaal, veilig, duurzaam en GRATIS. Ook je eigen bedrijf starten? Neem contact met ons op, we leggen de formule graag goed aan je uit.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s