Tijd voor een nieuwe uitdaging?

Kies voor een nieuwe uitdaging. Stap nu in bij Koopplein.nl.

Je scant advertenties, staat ingeschreven bij banensites en UWV. Schakelt je netwerk in, maar toch lukt het niet om een leuke nieuwe uitdaging te vinden. En dan lees je deze dit. Wij zijn op zoek naar mensen zoals jij. Met werkervaring, expertise, mensenkennis en pit. Kies nu voor jezelf. Stap in bij Koopplein.nl en begin je eigen bedrijf. Zelfstandig, maar met de ondersteuning van een professionele organisatie.

Wat is Koopplein.nl
Koopplein.nl beheert een netwerk van lokale marktplaatsen op internet. Iedere gemeente in Nederland heeft een eigen Koopplein waarop de inwoners gratis spullen kunnen ver- en aankopen. Bedrijven kunnen tegen aantrekkelijke tarieven adverteren. Koopplein.nl brengt kopers en verkopers op lokaal niveau bij elkaar. Dat is veilig en vertrouwd.

Ieder lokaal Koopplein wordt geëxploiteerd door een ondernemer uit die woonplaats of regio. Hij of zij kent de lokale markt goed en weet als geen ander waar te kansen liggen.

Goede verdiensten
Koopplein.nl zoekt mensen die een Koopplein willen runnen. Zelfstandig, maar met onze ondersteuning. Wij helpen jou om je dromen waar te maken en een eigen bedrijf te starten. Zonder hoge investeringen, maar met veel vrijheid en een goede verdien mogelijkheid.

Vrijheid
Koopplein.nl gelooft in haar licentienemers. Wij geven jou het vertrouwen om je bedrijf te exploiteren op de manier die jij het best vindt. Waar nodig zullen we je ondersteunen met adviezen, cursussen en trainingen. Je werkt vanuit huis en deelt zelf je dag in.

Succes
Inmiddels heeft Koopplein.nl 264 lokale digitale vestigingen. Onze formule biedt handvatten voor een succesvolle onderneming. “Dat is absoluut waar”, aldus Olav Dommerholt (43). Hij startte begin dit jaar met Koopplein Hardenberg en verdiende in slechts twee maanden zijn investering volledig terug. De geboren Hardenberger schakelde zijn netwerk in en werkte hard aan de bekendheid van zijn Koopplein. Zijn inspanningen wierpen al snel vruchten af. “Het loopt als een trein. Ik heb eerst gezaaid, nu kan ik oogsten.”

Geweldige formule
“Het prettige aan deze formule is dat je relatief weinig hoeft te investeren, maar wel een goed rendement kunt halen. Het sprak mij aan dat je valt onder een goed werkende organisatie en toch de vrijheid houdt om zelf te ondernemen. Natuurlijk moet je er hard voor werken en je moet durven, maar het loont, aldus Olav.”

Stap nu in!
Maak van 2014 jouw jaar! Twijfel niet langer en stap nu in bij Koopplein.nl. Bekijk onze korte informatiefilm om te zien hoe het werkt. Natuurlijk kun je ook contact met mij opnemen voor meer informatie of met Olav om zijn verhaal te horen.

Is zelfstandig ondernemen niets voor jou? Neem dan een kijkje op http://www.koopplein.nl. Tussen de 50.000 vacatures op onze website vind je vast de baan van je dromen.

Henk Meijer

Over Koopplein.nl

Koopplein.nl is gevestigd op Texel. Wij zijn een van de snelst groeiende organisaties in Nederland. Koopplein.nl is een online handelsplaats, lokaal, veilig, duurzaam en GRATIS. Ook je eigen bedrijf starten? Neem contact met ons op, we leggen de formule graag goed aan je uit.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.