Ook Zwarte Piet vindt nieuwe baan via Koopplein.nl

Zwart of niet, Koopplein.nl heeft ook een baan voor Piet! Onze partner Jobbird.com is de grootste vacaturesite van Nederland. Dat betekent dus nog meer banen via Koopplein.nl. Verder geven wij weer cadeautjes weg en heeft ook Sinterklaas onze website ontdekt om voordelige cadeaus in te slaan.

 Grootste van Nederland

Uit onderzoek van Recruitment Matters blijkt dat onze partner Jobbird.com de grootste online vacaturesite is van Nederland. Groter dan bijvoorbeeld werk.nl van het UWV. Alle JB- vacatures vindt u terug op Koopplein.nl, plus nog honderden banen van andere bedrijven. Op onze website heeft u dus de meeste kans om een leuke baan te vinden in uw woonomgeving.

 Gratis cadeautjes

Honderden reacties ontvingen wij vorige maand op onze online-acties, waarbij we gratis gitaarles en boeken over social media weggaven. Ook deze maand hebben we weer een leuke actie, gericht op zinvol Twitteren.

 Doe meer met Twitter

Is Twitteren zinvol of alleen maar tijdrovend? Wat kun je er als consument eigenlijk mee? Die vragen worden beantwoord door Paulus Veltman, trendwatcher, innovation manager en adviseur op het gebied van nieuwe media. Hij schreef een duidelijke Twitterhandleiding die Koopplein mag weggeven! Klik hier voor de gratis download.

 Voordelig shoppen

Deze maand arriveert Sinterklaas weer in ons land. Dat betekent speculaas, banket en natuurlijk cadeaus! Op Koopplein.nl vindt u honderden grote en kleine cadeaus voor aantrekkelijke prijzen. Tip: kijk ook eens in de rubriek ‘Gratis aangeboden’ en laat u verrassen door wat andere mensen belangeloos aanbieden.

 Koopplein in de plus!

Bij een bezoek aan de Koopplein-website kunt u ons rechtsboven een plusje geven via Google+. Nu staat de teller op ruim 250, maar we gaan voor de duizend. Bij die mijlpaal geven we een mooie prijs weg. Doe mee en geef Koopplein.nl een plus!

 Duurzaam ondernemen op lokaal niveau

Ten onrechte wordt weleens gedacht dat duurzaam ondernemen alleen is weggelegd voor grote bedrijven. Maar het zijn juist de kleine ondernemers die lokaal trendsettend zijn. Duurzaam ondernemen kan op vele manieren. Overweegt u een eigen bedrijf te beginnen? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Lees ook ons blog over duurzaam ondernemen.

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes? Like ons op Facebook.

 

 

 

 

Over Koopplein.nl

Koopplein.nl is gevestigd op Texel. Wij zijn een van de snelst groeiende organisaties in Nederland. Koopplein.nl is een online handelsplaats, lokaal, veilig, duurzaam en GRATIS. Ook je eigen bedrijf starten? Neem contact met ons op, we leggen de formule graag goed aan je uit.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Ook Zwarte Piet vindt nieuwe baan via Koopplein.nl

  1. Bedankt Henk voor je blog bericht. Ik heb twee berichten doorgezet via Koopplein Waalwijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s