De grootste kans op een baan via Koopplein.nl!

Door onze samenwerking met Jobbird.com, de grootste online banensite, beschikt u over het meest complete banenaanbod in uw omgeving. .

Droombaan
Geen zin om alle banensites door te spitten op zoek naar die ene droombaan? Dat hoeft bij Koopplein.nl ook niet. Door onze samenwerking met Jobbird.com, de grootste online banensite van Nederland, biedt Koopplein.nl u ruim 50.000 interessante banen. Alle jobs in uw omgeving vindt u overzichtelijk op uw eigen, lokale Koopplein.

Wij hebben alles lokaal al voor u uitgesorteerd. En dan ook nog eens in een aantal rubrieken. Dit maakt het vacature aanbod heel overzichtelijk bij Koopplein.nl

Start je eigen Koopplein!
Je droombaan nog niet gevonden? Creëer dan zelf je ideale job! Koopplein.nl zoekt collega’s door heel Nederland. Zelfstandig, maar met de ondersteuning van een professionele organisatie. Werk aan huis, veel vrijheid en zonder hoge investeringen. Bekijk de korte informatiefilm om te zien hoe onze licentieformule werkt. Afgelopen maand mochten we nieuwe licentienemers verwelkomen in Haarlem, Haarlemmerliede & Spaarnwoude, Steenwijkerland, Twenterand en Tubbergen.

Wil je meer weten over Koopplein.nl? Bekijk onze website www.koopplein.nl

Over Koopplein.nl

Koopplein.nl is gevestigd op Texel. Wij zijn een van de snelst groeiende organisaties in Nederland. Koopplein.nl is een online handelsplaats, lokaal, veilig, duurzaam en GRATIS. Ook je eigen bedrijf starten? Neem contact met ons op, we leggen de formule graag goed aan je uit.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s