Tips voor betere Ranking en vindbaarheid

Er worden boeken vol over geschreven. Een paar handige tips die je snel kunt toepassen en die gelijk resultaat geven.

Tip:
Schrijf een blog en plaats deze. Schrijf over jezelf over acties die je doet, etc. Laat speciale keywoorden vallen. Keywoorden die men ook weer in de omschrijving van Twitter en Facebook kan vinden. Twitter deze keywoorden ook. Het voordeel van blogs is dat de deze optimaal kunnen indexeren.

Tip:
Vernieuw je blog zeker 1 keer per maand. Kopieer niet je nieuwsbrief als blog. Dit is geen unieke tekst en dat werkt niet zo goed. Maar je kunt wel items eruit gebruiken. Je zult ook zien, dat je blogs gelezen gaan worden. Vergeet niet ook tags (keywoorden mee te geven).

Tip:
Claim je blog ook bij Google plus. Je bent nu officieel de auteur. Voor meer info: https://plus.google.com/authorship

Tip:
Maak een goede Linkedin account aan. Zorg dat je 100% scoort. Dan is deze optimaal. Post regelmatig  berichten.

Tip:
Maak een account aan bij klout.com. Probeer hier je score te verhogen. Hoge score hier, betekend dat je ‘ranking’ ook hoger wordt.

Tip:
Maak een Google+ account aan. Google vind de mening van zijn gebruikers erg belangrijk! Dus waarschijnlijk hogere ranking voor alles dat jij een plusje geeft. Google gaat deze dienst in de toekomst nog veel meer pushen, dus het is zaak hier een account te hebben.

Tip:
Start een betaalde acties op Facebook en Youtube. Met relatief kleine investering kun je een groot publiek bereiken.

Tip:
Versterk elkaar! Dus reageer op elkaars berichten. Ranking sites zoals Google kijken ook hoe de interactie is en met wie. Door met elkaar te communiceren, gaat de ranking omhoog. Doe dat op Twitter, FB en ook op de blog.

Tip:
Vind ambassadeurs voor je Social Media accounts. Zoek bekende mensen in jouw regio of mensen die bijvoorbeeld veel volgers hebben op FB en Twitter, ga discussie met ze aan, reageer op berichten van hen. Door interacties met hen, gaat je ranking omhoog. Je kent immers mensen die volgens de zoekmachines heel populair zijn. Dat maakt jou ook weer populairder.

Tip:
Zorg dat andere websites jouw URL op de website zetten (zgn Backlinks) Het is aangetoond dat dit direct je ranking verhoogt. Beter is als ze online over je praten en dan de link gebruiken (unieke tekst). Helemaal top is als een bekend iemand dit doet.

Henk Meijer, directeur van Koopplein.nl

De gratis marktplaats in je eigen gemeente. Wij zijn op zoek naar ondernemers. Start je eigen bedrijf!

Image

Over Koopplein.nl

Koopplein.nl is gevestigd op Texel. Wij zijn een van de snelst groeiende organisaties in Nederland. Koopplein.nl is een online handelsplaats, lokaal, veilig, duurzaam en GRATIS. Ook je eigen bedrijf starten? Neem contact met ons op, we leggen de formule graag goed aan je uit.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s