Gaat u met een gratis Samsung Galaxy S4 naar huis?

Waarschijnlijk heeft u het al gezien: onze website is in een nieuw, fris jasje gestoken. Niet alleen de lay-out is veranderd, maar de gehele website is flink verbeterd. Overzichtelijker, met meer mogelijkheden, sneller en beter vindbaar in de zoekmachines. Deze geslaagde make-over gaan we vieren met u! Komende week starten onze dagelijkse winacties met als absolute topper een Samsung Galaxy S4. Lees snel verder voor meer informatie.

 Nieuw
Vaste gebruikers merkten het direct: op 2 juli was hun Koopplein enige tijd niet bereikbaar. Het beeld ging op ‘zwart’ om de overgang naar de nieuwe website te kunnen realiseren. De data van 265 lokale Kooppleinen en Koopplein Nederland moest worden overgezet en dat was een flinke klus. Een jaar lang is door een IT-team van QBall Internet uit Alkmaar gewerkt aan de nieuwe website. Het resultaat is fantastisch: een nieuwe lay-out, maar vooral meer mogelijkheden en klaar voor toekomstige ontwikkelingen.

 Makkelijker zoeken
De bouw van een nieuwe website werd noodzakelijk om nieuwe toepassingen mogelijk te kunnen maken en nieuwe opties te integreren. Zo kunnen nu meer en grotere foto’s worden geplaatst en zijn de zoekopties uitgebreid (selectie aangeboden/gevraagd, nieuw/gebruikt, particulier/bedrijf).

 Koopplein Krakers!
Wij vinden de lancering van onze nieuwe website een goede reden voor een feestje. En dat vieren we graag met u! Houd onze Facebookpagina (KooppleinNederland) en natuurlijk de website de komende week goed in de gaten: vanaf maandag starten onze Koopplein Krakers! Dagelijks maakt u kans op mooie prijzen, zoals reisjes, een e-reader en als absolute Kraker een Samsung Galaxy S4. Like ons op Facebook en lees daar hoe u gratis kunt meedoen aan Koopplein Krakers!

 Body & Brein Festival
Koopplein.nl is sponsor van Body & Brein Festival editie 2013. Dit bijzondere evenement, met tientallen workshops, demonstraties en clinics, vindt plaats van 2 t/m 4 augustus op Texel. Lichaam en geest staan centraal. Aan het festival werken diverse organisaties, zoals de Hersenstichting, mee en verschillende Nederlandse topsporters. Ook is er weer een wereldrecordpoging Pootje Baden, waaraan iedere bezoeker kan meedoen. Meer info: www.bodyenbrein.nl.

 Kies nu je toekomst!
Toe aan een nieuwe uitdaging? Kies nu voor jezelf en start je eigen Koopplein! Word zelfstandig ondernemer, maar met de ondersteuning van een professionele organisatie. Werk aan huis, veel vrijheid en zonder hoge investeringen. Bekijk onze korte informatiefilm om te zien hoe onze licentieformule werkt. Afgelopen maand mochten we nieuwe licentienemers verwelkomen in Haaksbergen.

Wil je meer weten over Koopplein.nl? Bekijk onze website www.koopplein.nl

Met vriendelijke groet,

Over Koopplein.nl

Koopplein.nl is gevestigd op Texel. Wij zijn een van de snelst groeiende organisaties in Nederland. Koopplein.nl is een online handelsplaats, lokaal, veilig, duurzaam en GRATIS. Ook je eigen bedrijf starten? Neem contact met ons op, we leggen de formule graag goed aan je uit.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s