Wat komt er allemaal bij een nieuwe uitstraling kijken?

Ik dacht dat een nieuwe uitstraling introduceren op de website niet meer was dan het aantrekken van een nieuw kledingstuk. Het lichaam bleef immers hetzelfde. Dus dat zou niet zoveel om het lijf hebben. Eenmaal ontworpen, niet meer dan een dag werk…

Hoe anders liep het. Niet alleen kreeg je discussies over een puntje links of een streepje rechts, heel belangrijk allemaal, maar dat is aan mijn neanderthaleregge (goed woordfeud woord) geest niet besteed. Dat laat ik liever aan anderen over. Toch moet je als mede-eigenaar daar in mee beslissen. Maar het is net als mijn vrouw vraagt of de nieuwe jurk haar dik maakt. Wat ik ook zeg, ik doe het nooit goed.

Enfin, de pagina staat en ik ben er vreselijk trots op ook. Vervolgens moesten we een nieuwe huisstijl creëren. Weer puntje links, streepje rechts. En ik kreeg steeds meer de neiging om met een knots iemands schedel te lichten. Dan het uitvoeren van de huisstijl, layout maken, drukwerk laten maken, stickers groot, stickers klein, spandoeken, auto opnieuw beplakken, vlaggen maken en ook ophangen, etc., etc.

Maar ook die barrière ligt achter mij. Tussendoor nog een startercursus gegeven van 3 dagen. Altijd weer leuk om de verkooptrainingen te volgen. Ook ik leer elke keer weer wat bij. We hebben dan ook een fantastische trainer. Eigenlijk geldt dat voor al onze trainers. Zij weten er altijd een waar feest van te maken.

Er zijn een aantal nieuwe Kooppleinen begonnen. Koopplein Leudal, Ameland, Den Haag, Sittard, Amerstreek en Bergen op Zoom zijn inmiddels operationeel. Maar daar komen waarschijnlijk nog bij: Alkmaar, Breda, Zoetermeer, Amsterdam, Maastricht en Zutphen. Voor al deze Kooppleinen heb ik een mondelinge toezegging.

Dus tussen deze besprekingen, trainingen en vele, vele vergaderingen heb ik ook nog een aantal brainstormsessies georganiseerd. Heel leerzaam om met bestaande Kooppleinen te praten over elkaars ervaringen, ideeën en problemen.

Dan hebben we ook nog onze vereniging. Elke dinsdag om 10 uur vergadering via Skype. Dit werkt perfect. Ik heb een HD camera op mijn kantoor met een groot plasma scherm en surround systeem erbij.  Zo scherp en duidelijk. Dit maakt dat de communicatie heel erg prettig verloopt.

En nu we toch over films en camera’s hebben, Videolux is bezig de eerste Koopplein video’s te maken die we o.a. op Youtube kunnen zetten. Ik probeer zoveel mogelijk buiten het bereik van de camera te blijven. Niemand zit te wachten op een veredelde Bokito die probeert de Koopplein formule uit te leggen. Die wekelijkse uren sportschool (jawel beste lezer, ik zit gemiddeld 4 keer per week mezelf in het zweet te werken) zie je echt niet terug op een film, wel de uren uitgebreid tafelen en drinken van de afgelopen 30 jaar.

Nee, een nieuwe uitstraling krijgen is nooit makkelijk!

Over Koopplein.nl

Koopplein.nl is gevestigd op Texel. Wij zijn een van de snelst groeiende organisaties in Nederland. Koopplein.nl is een online handelsplaats, lokaal, veilig, duurzaam en GRATIS. Ook je eigen bedrijf starten? Neem contact met ons op, we leggen de formule graag goed aan je uit.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Wat komt er allemaal bij een nieuwe uitstraling kijken?

 1. Ronald Sol zegt:

  Even een complimentje voor de directeur van http://www.koopplein.nl
  Ondanks de felle kritieken die zo af en toe naar hem worden geworpen….

  De groei in http://www.koopplein.nl zit er goed in.
  Dit gaat wat beloven voor 2012……..

  Henk blijf zo doorgaan, enne je mag best wel een keertje tafelen hoor…als je ons meeneemt.

  Nederland, here we come with Koopplein.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s