Nieuw design.

Eindelijk is het zover, een nieuwe frisse site is een feit.

Het werd tijd om onze website te vernieuwen. Het oude design stamde nog uit de vorige eeuw. We hadden een foto gebruikt in het ontwerp van twee jonge lokale mensen van Texel. Inmiddels was de betreffende jonge meid al een oma met 4 kleinkinderen en die jongen loopt inmiddels met een klapperend gebit en rollater door de straten van Texel.

Grapje natuurlijk, maar we hebben nu een frisse uitstraling en we treden de toekomst met Koopplein.nl met vertrouwen tegemoet.

Het is natuurlijk altijd een gedoe, het implanteren van een nieuwe pagina. Werkt alles goed, wordt het goed ontvangen of krijgen we te maken met allerlei storingen? Het ging allemaal vrij vloeiend. Natuurlijk waren er wat kleine probleempjes. Maar niets dat ons echt in paniek bracht. Fantastisch hoe onze software afdeling in Alkmaar, Qball, de implantatie heeft uitgevoerd. Iedereen die een goed software bureau zoekt, moet echt naar Alkmaar bellen.

En hoe verder? Inmiddels alweer een startercursus gehad op Texel. Drie dagen lang praten over Koopplein.nl. Ik heb de cursus inmiddels tientalle malen gevolgd, maar het blijft toch interessant om de docenten te horen praten. Zowel over verkoop als over sociale media, ik leer elke keer weer wat bij.

Ook weer gesprekken gehad over nieuwe Kooppleinen. Zo heb ik gesproken met o.a. Amersfoort, Breda, Zoetermeer, Dordrecht, Nijmegen en Sittard. Ik verwacht dus de komende weken meer contracten te tekenen. Noodzakelijk voor de groei van onze onderneming.

Verder gaan we volgende maand een nieuwe applicatie lanceren. Nog geheim, maar we denken dat we hier meer ondernemers zullen interesseren om bij ons te adverteren. Dus blijf deze blog volgen. We hebben echt nog een aantal pijlen op onze boog de komende tijd.

Henk Meijer www.Koopplein.nl

Over Koopplein.nl

Koopplein.nl is gevestigd op Texel. Wij zijn een van de snelst groeiende organisaties in Nederland. Koopplein.nl is een online handelsplaats, lokaal, veilig, duurzaam en GRATIS. Ook je eigen bedrijf starten? Neem contact met ons op, we leggen de formule graag goed aan je uit.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s