Koopplein.nl op 1 na de grootste handelssite van Nederland.

Het heeft even geduurd, maar wij zagen het al aankomen. Onze bezoekcijfers/pageviews/etc. zijn de laatste twee jaar alleen maar aan het stijgen. Op de ranglijst die samengesteld wordt door Alexa.com zijn we eindelijk speurders.nl gepasseerd. We staan nu ergens op plaats 130. Maar dat is zeker niet goed genoeg. We willen voor 1 januari in de top 100 staan van Nederland.

Dan zal verder klimmen lastig worden. Hoogstwaarschijnlijk gaat het dan met een plaatsje per maand. Ik zie niet gebeuren dat Koopplein.nl Marktplaats snel zal inhalen, dat is de komende jaren nog een brug te ver. We willen de grootste tweede hands verkoopsite van Nederland zijn.  Dat zijn we nu al, want onze grote broer richt zich steeds meer op de betalende adverteerders, handelaren en nieuwe goederen.

Onze top notering zorgt er ook voor dat onze ontwikkelaars bij Qball.nl er een schepje bovenop doen. Heel binnenkort kunnen wij onze nieuwe webdesign aan de wereld tonen. Geheel nieuw, tevens met nieuw logo willen wij die top 100 binnenstormen. Hopelijk met een aantal weken kunnen wij het eerste resultaat aan de wereld tonen. Onze licentienemers hebben de eerste ontwerpen gezien en de meesten zijn laaiend enthousiast.

Ook onze samenwerking met nieuws.nl gaat dan vorm krijgen. Zo krijgen we een uitwisselingsbanner; Wij met lokaal nieuws, zij met de laatste lokale advertenties. Zo blijkt maar weer eens dat je naar samenwerking moet streven. Make peace, no war!

Over Koopplein.nl

Koopplein.nl is gevestigd op Texel. Wij zijn een van de snelst groeiende organisaties in Nederland. Koopplein.nl is een online handelsplaats, lokaal, veilig, duurzaam en GRATIS. Ook je eigen bedrijf starten? Neem contact met ons op, we leggen de formule graag goed aan je uit.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s