‘Verloren schoonmoeder gevonden’

Wat een nieuws deze week in de Telegraaf. Iemand had zijn gestolen fiets teruggevonden op Marktplaatst. Niet alleen steunt de Telegraaf hiermee zijn concurrent (op zijn minst vreemd), maar het feit dat dit al nieuws is, verbaasd mij sterk. Verder blijkt maar weer dat Marktplaats gebruikt wordt als platform om allerlei illegale goederen te verkopen.

Via Koopplein.nl worden dagelijks fietsen, huisdieren, sleutels, portemonnee’s en schoonmoeders terug gebracht naar de rechtmatige eigenaars. En omdat dagelijks, naast de software matige controle, de advertenties door meer dan 60 mensen ook handmatig gecontroleerd worden, is de kans dat gestolen iPhones, racefietsen en andere duistere zaken worden aangeboden en daadwerkelijk ook worden verkocht, minimaal.

Het wordt tijd dat de pers wakker wordt, er zijn momenteel veel betere handelsites in Nederland. Zo is ons concept lokaal en gratis. Maar ook is Koopplein.nl veel duurzamer en veiliger voor zijn gebruikers. En dagelijks vinden duizenden bezoekers hun weg naar onze pagina’s. Zelfs in deze slechte zomermaanden is ons dataverkeer met meer dan 80% toegenomen.

Ook hebben we er twee nieuwe Kooppleinen bij. Den Haag en Ameland hebben nu een actieve beheerder. Verder zijn we ook bezig met Breda, Eindhoven, Enkhuizen, Hilversum en Nijkerk. Dus de kans is groot dat er de komende weken nog een paar bij zullen komen.

We zijn hard bezig om onze pagina’s een nieuwe uitstraling te geven. We hadden gehoopt dat we dit per 1 september rond zouden hebben, maar de verwachting is toch wel dat dit iets langer gaat duren. Nu maar hopen op oktober. We kunnen niet anders zeggen dat Qball zijn uiterste best doet. Maar ook daar moet het personeel wel eens met vakantie. Terecht, want de mannen en vrouwen werken erg hard in Alkmaar.

Morgen is de Gay parade in Amsterdam. Er zal geen Koopplein boot meevaren. Mocht er een boot gestolen worden, ga dan zoeken op Marktplaats, wil je er eentje eerlijk kopen, dan weet de lezer van dit artikel waar hij het beste vertrouwd in de buurt kan zoeken.

Over Koopplein.nl

Koopplein.nl is gevestigd op Texel. Wij zijn een van de snelst groeiende organisaties in Nederland. Koopplein.nl is een online handelsplaats, lokaal, veilig, duurzaam en GRATIS. Ook je eigen bedrijf starten? Neem contact met ons op, we leggen de formule graag goed aan je uit.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s