De rustige zomer lijkt wel op een stormachtige herfst.

De boel blijft goed in beweging bij ons. Gisteren zijn we de tweede fase gestart om Google reclame te integreren in ons systeem. Geeft een hoop commentaar. Het leek wel of de Bastille van Koopplein.nl werd bestormd en dat op de 14de juli.

We laten de mist optrekken en bekijken dan onze vervolg stappen. We zijn zeker niet van plan om paniekvoetbal te gaan spelen. Voorlopig blijven we bij ons plan om een budget te creëren om landelijke reclame in te gaan kopen. Ik hoop dat de meerderheid van de vereniging ook deze mening blijft houden. Maar ik begrijp sommige emoties wel.

Nogmaals dank aan de mannen van Qball. Altijd betrouwbaar en professioneel.  Dankzij de inzet van Maurice en Job zullen we de komende weken weer een grote sprong voorwaarts kunnen melden.

Aan alle kanten boeken we nu een spectaculaire vooruitgang. We weten nu al dat we in september flink zullen groeien. Aan alle kanten werken we aan naamsbekendheid. Diverse afspraken zijn hierover al gemaakt. Ook de samenwerking metnieuws.nl gaat dan ook van start.

Onze nieuwe huisstijl gaat ook de laatste fase in, dus binnenkort kunnen we de drukkerrijen in Nederland ook weer aan het werk zetten. Al onze Kooppleinen hebben nieuwe visite kaartjes, enveloppen, posters, flyers, etc. nodig.

Ik heb met diverse nieuwe gegadigden gesproken. Mogelijke nieuwe Kooppleinen zijn Breda, Amerstreek, Eindhoven, Deurne, Uden, den Haag, Ameland, Beveland en Kampen. Nu maar wachten hoe het vervolg hiervan uit ziet. Wel heb ik al 15 nieuwe aanmeldingen deze maand gehad.

En ik maar denken dat ik op het strand kan gaan liggen. Gelukkig is het buiten met het weer ook net herfst.

Over Koopplein.nl

Koopplein.nl is gevestigd op Texel. Wij zijn een van de snelst groeiende organisaties in Nederland. Koopplein.nl is een online handelsplaats, lokaal, veilig, duurzaam en GRATIS. Ook je eigen bedrijf starten? Neem contact met ons op, we leggen de formule graag goed aan je uit.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s