Klaar voor de Eredivisie

Twee weken van veel vergaderen achter de rug. Maar we gaan met Koopplein.nl met reuzenstappen vooruit.

Allereerst ziet het er naar uit dat we op dit moment zo rond plaats 200 blijven hangen. Niet slecht, vooral niet als je bedenkt dat we vorig jaar nog op plaats 1200 stonden en daar al erg blij mee waren. We hebben natuurlijk wel onze doelstellingen moeten aanpassen. We durven top 50 niet te roepen, maar top 100 wel. En daar willen we toch binnen een jaar staan.

Niet alleen onze bezoekcijfers stijgen flink, ook de pageviews en de gemiddelde tijd dat een bezoeker op onze site blijft zijn erg hoog. Zo blijft een gemiddelde gebruiker gemiddeld 5 minuten op onze site. Dan doen niet veel sites ons na. Misschien de online hypotheekverstrekkers…?

Verder zijn we ons niet alleen aan het ontwikkelen, we swingen momenteel de pan uit. Zo is het re-design van de pagina bijna klaar en zijn we aan het bestuderen om te bekijken of we een film moeten maken. Eigenlijk willen we meerdere films maken. Niet een spannende Rambo achtige film over Kees en Henk, deel 1,2 en 3.  Maar een promotie film, een instructiefilm en misschien ook wel voorlichtingsfilm. We laten het op ons afkomen, wel met twee partijen gesproken en met beide partijen hadden we een goede klik. Dus wordt zeker vervolgd.

Natuurlijk weer 5 nieuwe Kooppleinen aangesloten. Stadskanaal, Schiedam, Uden, Weert en Tilburg komen zeker bij ons op de cursus. Vraag is of Culemborg, Rotterdam, Vlaardingen en Capelle er ook nog bijkomen. Het zal mij benieuwen. Ik heb wel weer een enthousiaste groep nieuwe ondernemers. Zij zullen zeker gaan zorgen dat onze bezoekcijfers niet terug gaan vallen.

Gaat binnenkort ook Koopplein België beginnen? Het is de grote vraag. We zijn op zoek naar een partij die deze kar kan gaan trekken. Wij willen onze focus houden en laten ons niet afleiden door allerlei mooie geluiden uit het zuiden. Maar mensen met connecties en netwerken in België, neem contact met ons op, ik heb een goed verhaal.

Zaterdag ga ik de vereniging voorlichten over onze koers die we de komende maanden (jaren) gaan voeren. Het zal voor sommige een beetje zuur zijn dat we ook aan het logo gaan sleutelen. Maar ja, soms is het beter ten halve te keren, …

Het wordt een spannende zomer, met veel veranderingen in aantocht. We hebben in september een volwassen bedrijf. We zijn de pupillen ontgroeid en gaan nu echt de sprong maken naar de Eredivisie. In dit geval is ten halve keren onmogelijk, we gaan vol gas!

Over Koopplein.nl

Koopplein.nl is gevestigd op Texel. Wij zijn een van de snelst groeiende organisaties in Nederland. Koopplein.nl is een online handelsplaats, lokaal, veilig, duurzaam en GRATIS. Ook je eigen bedrijf starten? Neem contact met ons op, we leggen de formule graag goed aan je uit.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s