Gaat het Meneer Meijer?

Soms voel ik me net als de oude  TV presentator, Gert-Jan Droge. Nog wel in leven weliswaar, maar het liefst blijf ik het weekend in bed liggen en laat ik me flink verwennen.

Afgelopen week is er veel gebeurd met Koopplein.nl. Zo zijn we benaderd door diverse partijen om strategisch samen te gaan werken. Onze tactiek om buiten de bestaande paden te denken gaat zijn vruchten afwerpen. Of zou het komen omdat we bij Alexa.com al op plaats 374 staan? Dit wordt zeker vervolgd.

Natuurlijk de nodige gesprekken gehad, over Vlaardingen, Papendrecht, Capelle, Schiedam, Krommenie, Baarn, Nijmegen, Weert, Amersfoort, Leeuwarden en Achtkarspelen. Ik hoop dat deze potentiële nieuwe ondernemers enthousiast geworden zijn over onze formule. Hoe sneller we groeien, hoe succesvoller we zullen zijn.

Ook nog een cursus gevolgd/gegeven over Sociale Media, tips en trucs met Internet en http://www.koopplein.nl. Jammer dat bestaande Kooppleiners denken dat ze deze materie voldoende beheersen. Ik heb zelf ook weer veel geleerd op zo’n dag en begrijp echt niet waarom er niet meer ondernemers gekomen zijn. De bestaande Kooppleiners die gekomen waren, klaagden allemaal dat het goed pittig was. Een noodzaak dus.

Als laatste wapenfeit hebben we persoonlijk overleg gehad in Alkmaar met de software mannen. Altijd leuk om daar te zijn. Onze gastheren van Qball.nl laten ons altijd met een goed gevoel het gebouw verlaten. Het zijn echte vakmensen en ik kan iedereen aanraden zijn software, hosting, etc hier onder te brengen. Je verkeerd in goed gezelschap, Marco Borsato, Jeroen vd Boom, Wendy van Dijk, etc., etc.  zijn je al voorgegaan.

Ik hoop dat jullie mijn nieuws over http://www.koopplein.nl blijven volgen.

Over Koopplein.nl

Koopplein.nl is gevestigd op Texel. Wij zijn een van de snelst groeiende organisaties in Nederland. Koopplein.nl is een online handelsplaats, lokaal, veilig, duurzaam en GRATIS. Ook je eigen bedrijf starten? Neem contact met ons op, we leggen de formule graag goed aan je uit.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s