drukke dagen

Afgelopen week veel gedaan. Eerst een volledige cursus dag gehad over Social Media. Natuurlijk razend interessant, maar ook heel inspannend. Heb nu naast mijn linkedin account, ook een foursquare account en meerdere actieve Twitter accounts. Het instellen hiervan kost me veel tijd, maar zie hier wel de digitale noodzaak van in.

Vervolgens twee dagen op de jaarlijkse Franchise beurs gestaan. Heel veel nieuwe contacten opgedaan. Hard gewerkt en veel gelachen. Altijd leuk om met je Franchisenemers op een beurs te staan. Nu maar eens kijken hoeveel nieuwe licentienemers er de komende weken bij komen. Opvallend was wel dat we de enige organisatie waren die met zijn Franchisenemer op de beurs stond. Teken van kracht lijkt me.

Ook diverse bedrijven benaderd om eens na te denken over strategische samenwerking. Het is opvallend hoe de mensen voor hun eigen Toko liggen en maar weinig flexibel en creatief kunnen denken. Als je de bedrijven analyseert zie je dat ze echt nog wel klandizie kunnen gebruiken, maar als je dan daadwerkelijk ook iets aanbied, zonder dat dit geld kost, durven ze nog steeds niet eens een creatieve sprong te maken.

Komende week vele afspraken, maar we beginnen eerst met een startercursus. Koopplein Roermond, Hoogezand/Sappemeer, Katwijk, Lisse en Heerhugowaard gaan leren hoe ze geld kunnen verdienen met de Koopplein.nl formule.

Over Koopplein.nl

Koopplein.nl is gevestigd op Texel. Wij zijn een van de snelst groeiende organisaties in Nederland. Koopplein.nl is een online handelsplaats, lokaal, veilig, duurzaam en GRATIS. Ook je eigen bedrijf starten? Neem contact met ons op, we leggen de formule graag goed aan je uit.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s